Stroblight

  • captures
  • your
  • vision

Cristina Pop - Fotograf

Aparatul de fotografiat este o extensie a ochiului, prin care fotograful isi imbogateste perceptia si in acelasi timp, un soi de microscop, prin care descoperi detalii pe care altfel le-ai ignora.

Pasionata de fotografie si estetica, Cristina Pop e naratorul in imagini al echipei. Tehnica e importanta, dar fara suflet nu ajungi departe. “Cu obiectivul meu, surprind povesti inedite, vieti si personalitati”, pentru ca, dupa cum spune un citat celebru – o fotografie face cat 1000 de cuvinte.

***************************

Mi-au placut intotdeauna fotografiile. Sunt o forma prin care oamenii pot sa vada lumea prin ochii altor oameni, sa picteze fara acuarela si sa spuna povesti fara cuvinte. Asta m-a convins ca trebuie sa aflu mai multe despre aparatul de fotografiat.

Mi-am dat seama ulterior ca aparatul foto te indeamna sa fii mai atent la tot ceea ce se intampla in jurul tau, e ca un fel de microscop prin care descoperi lucruri pe care in mod normal nu le-ai observa cu ochiul liber, asa ca totul s-a transformat in pasiune.

Imi place sa fotografiez orice: un sarut furat, o privire, un metrou plecand, o imbratisare, umbra unui copac pe asfalt, caini lenesi, copii veseli, lumini sterse, dar cei care ma inspira cel mai mult sunt oamenii. Ei sunt viata, cuvinte, dragoste, suflet si singurii care se pot reinventa la infinit in fata aparatului de fotografiat.

Content is protected. Right-click function is disabled.